Search
Close this search box.

Antalya SEO Uzmanı

Dijital pazarlama stratejisinin önemli bir kolu olan arama motoru optimizasyonu, web sitenizin arama motorlarında görünür olmasını sağlar. Antalya SEO uzmanı arayaşınıza Brandaft Dijital Ajans yardımcı olabilir.

Antalya SEO hizmetilerimiz için hemen teklif alın.

Site içi SEO

Site içinin arama motorlarına göre düzenlenmesine verilen gelen isimdir. İçerik optimizasyonu site içi optimizasyonunun önemli bir kısmını oluşturur.

Site Dışı SEO

Web sitenizin dış kaynaklardan aldığı her türlü tavsiye ve referans bağlantıları ile tanıtımlarını kapsar. Geri bağlantı ve backlinler Off Page SEO'nun büyük bir kısmını oluşturur.

Hız Optimizasyonu

Kimse yavaş açılan web sitelerini sevmez! Buna Google ve diğer arama motorları da dahil. 3 saniyeden uzun süren site yüklemeleri kullanıcının sayfayı terk etmesine sebep olur.

Keyword Research

SEO uzmanı ekibimiz sektörünüzde popüler anahtar kelimeleri bularak içerik stratejinizi kurgular.

Content Marketing Strategy

İçerik pazarlaması kurgunuzu yaparak organik trafiğinizi artırıyoruz. Kaliteli ve optimize edilmiş içerik daha çok organik ziyaretçiye eşittir!

Link Building

Web sitenizin optimizasyon çalışmaları iyi sıralamada etken rol alır. Ancak rekabet seviyesi zor kelimelerde backlink olmadan sıralama almak uzun ve zahmetli olabiliyor.

Antalya SEO

Kurumsal Arama motoru optimizasyonu hizmetimiz hakkında sıkça sorulan sorulara göz atın. Antalya Google SEO danışmanlığı ile arama motorlarında ilk sayfaya çıkmanızı sağlayacak optimizasyonları yapıyoruz.

Arama motoru optimizasyonu, bir web sitesinin Google’da üst sıralarda listelenerek organik trafik edinebilmesi için yapılan bir çeşit dijital pazarlama hizmetidir. Çalışmalar, SEO uzmanları tarafından planlanır ve uzmanlar çeşitli With the help of various SEO tools, kullanarak web sitenizin ve sektörünüzün analizini yapar. Çalışmaların sonunda arama motorlarında sektörünüzde lider konuma ulaşırsınız.

Her ne kadar anlık olduğu düşünülse de Kurumsal SEO danışmanlığı uzun vadeli olarak planlanır. Sektörünüze yönelik rakip analizi yapılır ve buna bağlı olarak içerik stratejiniz gözden geçirilir. On Page, Off Page, hız ve teknik optimizasyonlarla birlikte web siteniz SEO uyumlu hale getirilir.

Seo çalışmalarının ne kadar süreceği hakkında spesifik birşey söylemek yanlış olur. Antalya Google SEO çalışmaları daimi ve plan dahilinde yapıldığında başarılı sonuçlar verir.

Tüm müşterilerimizle aylık olarak analiz raporlarımızı paylaşıyoruz. Ayrıca bu yıl sonuna kadar geçerli olan, backlink, On Page ve Off Page, sıralama ve rakip analizi raporlarının yer aldığı ücretsiz hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Antalya Google SEO danışmanlığı ücretleri, projenin rekabet zorluğuna göre ve karmaşıklığına göre değişir. Paketlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşın.

SEO ajansı hizmetlerimizden, ürün ve hizmetlerinizle alakalı anahtar kelimelerde  arama motorlarında üst sıralarda listelenmek isteyen tüm firmalar faydalanabilir.

Evet, doğrudan bir etken. Ne kullanıcılar ne de Google yavaş açılan ve kötü tasarlanmış bir siteyi sevmez. Ağustos 2021 de gelen Core Web Vitals algoritma güncellemesi ile beraber site hızı ve kullanıcı deneyimi belirleyici bir sıralama faktörü haline geldi. Antalya SEO çalışmalarında, web sitenizin fonksiyonelliğini etkilemeden Google ve kullanıcının seveceği cinsten sitenizin hız optimizasyonu konusunda sizlere yardımcı oluyoruz.

Ekibimiz, her projenin ihtiyaçlarını ayrı ayrı belirler. Çünkü, her projenin durumu ve başarı ölçütü olarak alınması gereken metrikleri farklıdır. Antalya SEO uzmanı ajans olarak verdiğimiz arama motoru optimizasyonu hizmetlerimizden sağlayabileceğiniz faydalar şunlardır; web sitenizin organik trafiğinin artışı, SERP’te ilk sayfaya yükselme, marka bilinirliği, sosyal medya ve SEO çalışmalarının paralel yürütülmesiyle tamamlayıcı içeriklerin üretimi, hedef kitleye yönelik içerik planı vb. Detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

seo-uyumlu-makale-nedir-ve-nasil-yazilir

27 Basit Adımda SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır

Dijital dünyada, içeriğin kral olduğu bir gerçek var. Ancak, bu içeriğin kral olabilmesi için öncelikle arama motorlarının ilgisini çekmesi gerekiyor. İşte burada SEO uyumlu makale yazmak devreye giriyor. Bu rehber niteliğindeki makalemizde, sadece etkili ve kaliteli içerik üretmekle kalmayıp, aynı zamanda arama motorları tarafından da fark edilmenin yollarını ele alacağız.

Devamını Oku
kurumsal seo danışmanlığı hizmeti

Kurumsal SEO Nedir? Kurumsal SEO Danışmanlığı

Kurumsal SEO. Bu bir süredir farkında olduğumuz bir strateji olsa da pazarlamacıların %89’unun SEO’nun başarılı olduğunu söylediğini biliyor muydunuz? Ve tüm web sitesi trafiğinin yüzde 50’sinden fazlası organik aramadan geldiğinden ve çevrimiçi deneyimlerin yüzde 93’ü bir arama motoruyla başladığından, bu şaşırtıcı değil. Birçok şirket artık Google’ın gücünün farkında ve Kurumsal SEO danışmanlığına daha çok önem veriyor.

Devamını Oku
e ticaret seo

E Ticaret SEO Nedir?

Ürün perakendeciliği yapıyorsanız ve mümkün olan en geniş kitleye ulaşmak istiyorsanız, iyi optimize edilmiş bir e-ticaret web sitesine sahip olmak mutlak bir zorunluluktur. Harika bir

Devamını Oku
en_US